• Home Slideshow Header 1

Schrijfprobleem? Lastige tekst?

Ontvang vijf gratis schrijftips

De eerste versie staat op papier, maar je bent er niet tevreden over. Het is te ingewikkeld, te warrig of te simpel. Misschien is het te wijdlopig of juist te beknopt. Het is te populair of te stijf. Waar het precies aan ligt weet je niet.

Lees verder

Ontdek de kracht van Storytelling

Nog enkele plaatsen vrij, schrijf je nu in!
Verhalen onthouden we beter dan beschrijvingen. Ze doen een beroep op hoofd en hart van de lezers. Ontdek de kracht van corporate storytelling voor jouw teksten. Gebruik verteladviezen, verhaalvoorbeelden en tips om je teksten bij de lezers te laten beklijven.

Je leert het allemaal tijdens de training Storytelling die start op donderdag 1 december. We hebben nog enkele plaatsen vrij!

Kom je samen met je collega? Dan krijgt die 50% collegakorting.

Schrijf je nu in!

Lees verder

Ezels blaten, mensen praten

Mensen vertellen verhalen. En soms dieren zoals in Animal farm van George Orwell of in de Olivier B. Bommel strips. Gaan we echter uit van de werkelijkheid dan vormen mensen de bron van verhalen. Van lange, korte of ultrakorte verhalen. Maar wie vertelt het verhaal? Leg je oor eens te luister in tram, trein of metro. En ontdek de mogelijkheden voor de verteller.

Lees verder

De bank vraagt, jij vertelt

Op billboards vraagt een bekende bank om je verhaal. Vanuit het idee dat we allemaal verhalen bezitten. We bestaan door verhalen. Het verschaft ons een identiteit. In Engeland heet dit Life writing ofwel biografisch vertellen. In Engeland, maar ook in de VS is Life writing een trend: verhalen van gewone mensen optekenen en verspreiden via boek, internet of radio.

Lees verder