• Home Slideshow Header 1

Vijf gratis schrijftips

Schrijfprobleem? Lastige tekst? Proeflezer nodig?
Wedden dat we je kunnen helpen. Ontvang vijf gratis tips zakelijk schrijven.

De eerste versie staat op papier, maar je bent er niet tevreden over. Het is te ingewikkeld, te warrig of te simpel. Misschien is het te wijdlopig of juist te beknopt. Het is te populair of te stijf. Waar het precies aan ligt weet je niet.

Wedden dat we je verder kunnen helpen? Het maakt niet uit aan welk type tekst je werkt. Het mag een rapport, verslag of beleidsnotitie zijn, maar ook een artikel of een foldertekst.
We beoordelen je tekst op leesbaarheid en aantrekkelijkheid. Je krijgt van ons vijf tips hoe het beter kan. Vijf tips die je meteen kunt toepassen. Ze helpen je gegarandeerd verder.
Met ‘krijgen’ bedoelen we ook ‘krijgen’. Je krijgt ze helemaal gratis. Geen kleine lettertjes of verborgen verplichtingen. Try us.

De spelregels
Anonimiseer je tekst. Vervang namen van mensen, bedragen, data. De heer Boersma wordt De heer B, € 5,70 wordt € x,xx, 23 juni 2015 wordt xx juni 20xx etc.
Geen vertrouwelijke informatie. Uiteraard gaan we uiterst zorgvuldig om met je tekst, maar we willen problemen voorkomen. Dus, stuur ons alleen tekst die je kunt delen en geen vertrouwelijke tekst.
E-mail de eerste pagina van je concepttekst als bijlage naar info@detekstacademie.nl. De ‘eerste pagina’ is de eerste echte tekstpagina van je tekst. Vaak is dat de inleiding. Gebruik je een voorblad en/of een inhoudsopgave, stuur die dan mee.

Je mag een toelichting geven of specifieke vragen stellen. Dat hoeft overigens niet. We kunnen ook blanco in je tekst duiken en vanuit dat perspectief reageren.
Je ontvangt je vijf gratis tips binnen twee werkdagen. Doe er je voordeel mee.
Wil je daarna dat we je verder helpen, dan horen we het graag.

 

Lees verder