• Home Slideshow Header 1

Een mindmap maken

Vergemakkelijk je schrijfleven met mindmappen

De mindmap is een multifunctioneel hulpmiddel dat je schrijfleven, maar ook je gewone leven, kan vergemakkelijken. Een soort Zwitsers zakmes voor het brein. Het is een creatieve manier die je helpt om delen van je hersenen te gebruiken die je normaal veel minder gebruikt.

Mindmappen, iets voor mij?

Het verbetert en versnelt de manier waarop je ideeën genereert en gegevens noteert. Bovendien wordt je geheugen gestimuleerd. Mindmaps zijn niet alleen handig om je gedachten te ordenen als je begint te schrijven. Ze komen ook uitstekend van pas bij bijvoorbeeld een brainstorm, als eerste notulen tijdens een bespreking, of als oriëntatiebeeld bij een presentatie.

Wat je leert

Je leert je gedachten te ordenen
Mindmappen is een middel om je gedachten te ordenen. Je kunt dingen opschrijven in de volgorde waarin ze in je opkomen. Je bent niet vooraf gebonden aan een volgorde voor belangrijkheid.

Je leert hoofd- en bijzaken te scheiden
Mindmappen is een uitstekend gereedschap om in je aantekeningen te laten zien wat belangrijk is en welke punten bij elkaar horen. Je bent namelijk niet gebonden aan een lineaire lijst.

Je ontdekt hoe je jouw geheugen zeer effectief gebruikt
Je onthoudt symbolen en tekeningen makkelijker dan geschreven tekst.

Je ervaart hoe je jouw creativiteit optimaal inzet
Mindmappen stimuleert je om anders na te denken, zonder dat je gebonden bent aan de beperkingen van geschreven tekst.

Word volleerd mindmapper in een dag

Je wordt in een dag een volleerd mindmapper. ‘Just do it’ is het motto van de dag. Je gaat aan de slag met een ervaren trainer die je de fijne kneepjes van het mindmapvak bijbrengt. Een vaardigheid die je onmiddellijk op veel terreinen kunt toepassen. In het bijzonder bij jouw voorbereiding op een complexe schrijftaak.

Opbouw en duur

Deze training duurt een dag.

Ons aanbod

Een compacte resultaatgerichte training: verzorgd door een enthousiaste en ervaren trainer in een kleine groep, dus met veel persoonlijke aandacht voor een scherpe prijs. We houden van helder communiceren. Dus geen verrassingen achteraf. Onze prijzen zijn totaalprijzen. Geen arrangements- of inschrijfkosten. Inclusief alle trainingsmateriaal, koffie, thee en de lunch.

Collegakorting 50%

Schrijf je je in samen met je collega, dan betaalt je collega de halve prijs.

Mindmappen als incompanytraining

Ben je geïnteresseerd in de training Mindmappen als incompanytraining neem dan contact met ons op: 06 11 30 30 90 of mail.

We maken de training graag op maat voor jouw organisatie.