• Home Slideshow Header 1
zakelijk schrijven

Zakelijk schrijven | Schrijftraining

Onze aanpak

Zakelijk schrijven: goed geschreven teksten zijn doelgericht en lezergericht. Onze aanpak om te bereiken dat je goede zakelijke teksten schrijft, is praktijkgericht en gedifferentieerd. Onze schrijfcoaching helpt je een heel eind op weg.

Zakelijk schrijven: startpunt en eindpunt

Jouw werksituatie, jouw praktijk van alledag, is startpunt en eindpunt van al onze coachingstrajecten en schrijftrainingen. Waar sta je nu, en waar wil je naar toe? Waar het kan werken we met concrete praktijksituaties, met je casusmateriaal en met je teksten. Leren doen, leren door ervaren staat centraal.

Gedifferentieerd, omdat mensen verschillen

Standaardmensen bestaan niet. Gelukkig. We verschillen in leerstijl en leertempo. We verschillen cognitief, in ervaring en op vaardigheidsniveau. Teams, groepen zijn altijd heterogeen samengesteld. Het is onze uitdaging iedere deelnemer precies dat te bieden wat hij of zij nodig heeft om beter te schrijven.

Dit is Jenny, kok van Traiteur de Cantharel in Uchelen. Hier zie je Jenny met haar eigen foto in 'Evert. Het Groot Veluwevakantiedoeboek'. Jenny leert kinderen in Evert de lekkerste vakantiegerechten te maken, Amerikaanse pancakes bijvoorbeeld. Hoe lekker…lnkd.in/exGsjQ3

lees meer

Hiske je bent te goed voor deze wereld. twitter.com/HiskeVersprill…

lees meer

Even wat anders lnkd.in/ehq_2_g

lees meer